Lang leve internet:
We hebben met Andrea Roggi de afspraak gemaakt met grote regelmaat een kunstdag te organiseren. We gaan met gasten van de camping naar het Parco della Creativita van Andrea. Daar kunnen we zijn beelden bewonderen en zijn schilderijen. We zien hoe hij werkt en nemen een kijkje in zijn atelier. Daarna sluiten we ons bezoek af nadat we samen op Toscaanse wijze pizza’s gebakken hebben in de grote pizzaoven die Andrea in zijn park heeft staan.
Onze vaste activiteiten; met onze gasten een bezoek brengen aan eet- en historische feesten, restaurants en wijnhuizen, wijntappen en steden bezoeken, blijven op ons programma.
Activiteiten op de camping, als het maken en verkopen van likeuren, jam en schilderijen, als ook het verkopen van boeken, zullen we graag weer accent geven.

In het vakantie programma van via vacance afgelopen zondag 9 januari, werd de omgeving van onze camping mooi belicht. We zagen een prachtige fietstocht door het Chiantigebied en een stadswandeling door Arezzo.
Op uitzending gemist is het hele programma nog terug te zien.
Klik HIER voor de uitzending.
Kies je deze zomer voor Toscane, wacht niet te lang, bekijk onze extra beursaanbieding en pak je voordeel. Eind juli en begin augustus wordt het nu al dringen geblazen.