vakantiepark Turagri

0

We hebben een nieuwe aanbeveling op Sardinie. Vakantiepark Turagri aan de Costa Rei. Aan de zuidoostkust zo’n 20 minuten rijden ten noorden van Cagliari ligt het vakantiepark Turagri met vakantiehuisjes op het strand.Cagliari heeft een luchthaven waar Ryanair op vliegt. In twee uur vlieg je naar een compleet andere wereld.

Sardinie is nog onontdekt en dat is mooi.De baaien zijn uniek evenals de bergen. Het binnenland is een sprong in de tijd terug. Dorpjes waar alleen een vrouwtje in klederdracht voor haar deurtje manden zit te vlechten.De noordwestkust is het gebied van Berlusconi met zijn Vips, maar dat is een kleine anclave die moet moet zoeken als je er in geinteresseerd bent.

Vraag informatie voor een unieke vakantie.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!