Reisgidsen – Toscane

Merian live / Toscane 2007 | Beryl Muller (2007)

Toscane is met zijn overweldigende rijkdom aan kunstschatten en landschappelijk schoon het meest indrukwekkende “totaalkunstwerk” van Europa. Er is nauwelijks een streek denkbaar die zo’n onmiskenbaar eigen gezicht heeft als Toscane met zijn gevarieerde, zo contrastrijke landschappen.

Koop bij Bol.com

Toscane | R. Bramlett (2004)

De Capitool Compact Toscane verdeelt de streek in acht gebieden. De meeste aandacht gaat uit naar Florence en Siena, die elk hun eigen kaart hebben op de binnenflappen van dit boek. De steden en de overige zes gebieden hebben een kleurcode.
Bijna iedere plaats die in dit boek genoemd wordt, is voorzien van een kaartverwijzing.

Koop bij Bol.com

Toscane | Christoph Hennig (2004)

Met grote kaart zoeken gaat snel; bij alle onderwerpen in deze gids staan de coördinaten van de kaart vermeld. De 12 hoogtepunten zijn in de gids en op de kaart gemarkeerd met een groot blauw uitroepteken zodat u ze niet over het hoofd ziet. De beste extra-tips voor overnachten, winkelen, uitgaan, bezienswaardigheden, restaurants en cafés.

Koop bij Bol.com

Florence & Toscane | Christopher Catling (2003)

Deze reisgids zal u helpen uw verblijf in Florence en Toscane met zo min mogelijk praktische problemen zo aangenaam mogelijk te maken. Het eerste deel, Inleiding op Florence en Toscane, beschrijft de geografische ligging en plaatst de geografische ligging en plaatst de regio in zijn historische context.

Koop bij Bol.com

Florence & Toscane | Ursula Romig-Kirsch (2000)

Koop bij Bol.com