Reisgidsen – Sicilië

Sicilië | Trigiani, E. (2008)

Koop bij Bol.com

Sicilië – Trottner (2007)

Er is een overzichtskaart van het eiland en een heleboel praktische informatie over klimaat, vervoer, geschiedenis, eten, cultuur, de taal etc. opgenomen. Het tweede deel gaat gedetailleerd in op de verschillende regio’s. Na Palermo en omgeving komt de rest van Sicilië aan bod, met steden als Gela, Enna, Catania en Syracuse.

Koop bij Bol.com

Merian live / Sicilie editie 2007 | Ralf Nestmeyer (2007)

Sicilië heeft het verleden, de bezienswaardigheden en de afwisselende landschappen van een héél continent.

Koop bij Bol.com

Sicilië / Nederlandse editie (2011)

Sicilië heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige eiland. Eerst komen de bevolking en de geschiedenis aan de beurt. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis.

Koop bij Bol.com

Sicilië + liparische eilanden | Madian, A. & Matthiessen, K. (2006)

In deze reisgids vindt u 30 volledig uitgestippelde wandelingen die u leiden langs de mooiste plekjes en interessantste bezienswaardigheden van Sicilië. Per wandeling vindt u praktische informatie over de moeilijkheidsgraad van de wandeling, de afstand, de tijdsduur, enz. Bij elke wandeling zit een kaart met routeaanduiding.

Koop bij Bol.com

Sicilië | Tim Jepson (2006)

Deze exclusieve reisgids met sublieme fotografie neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

Koop bij Bol.com

Sicilië | Heinz Tomek (2005)

Met grote kaart zoeken gaat snel; bij alle onderwerpen in deze gids staan de coördinaten van de kaart vermeld. De 12 hoogtepunten zijn in de gids en op de kaart gemarkeerd met een groot blauw uitroepteken zodat u ze niet over het hoofd ziet. De beste extra-tips voor overnachten, winkelen, uitgaan, bezienswaardigheden, restaurants en cafés.

Koop bij Bol.com

Sicilië | Arnold Schaper (2005)

Degelijke en met vuur en passie door Nederlandse auteurs geschreven boeken.

Koop bij Bol.com

Sicilië | Giovanni Francesio, Fabrizio Ardito & C. Gambaro (2004)

Deze gids helpt u om uw vakantie op Sicilië nog aangenamer te maken. Het deel Inleiding op Sicilië brengt het eiland in kaart en plaatst het in zijn historische en culturele context.

Koop bij Bol.com

Sicilië | Haan de & I. de Haan-van de Wiel (2003)

Deze reisgids doet recht aan al deze aspecten en nog veel meer; de roerige geschiedenis, de maffia, de markante karaktertrekken van de Sicilianen en hun hang naar folklore, de recente ontwikkelingen. Opgeluisterd met tal van kleurenfoto’s, goede kaarten en bruikbare praktische informatie zal dit boek een leidraad zijn bij het rondreizen op het eiland.

Koop bij Bol.com

Sicilië | Hans Bausenhardt

Ga eens op een verrassende ontdekkingsreis op Sicilië en laat Marco Polo je gids zijn! Dit is een van de ruim 125 actuele reisgidsen, waarin je nuttige tips en doelgerichte reisinformatie over dit Italiaanse eiland.

Koop bij Bol.com