Helpdesk

Help! Als ik op school kom, is mijn mobiel dood.. niks, nada, noppes.. Helemaal zwart, mijn mobiel geeft geen sjoege meer. Doemscenario’s schieten door mijn hoofd: foto’s kwijtonbereikaar, nieuwe mobiel van enkele honderden euro’s, gedoe met de verzekering en de phoneshop.

Maar gelukkig ben ik op school, mijn persoonlijke helpdesk.. mijn leerlingen zitten voor me klaar.

In de tweede les is mijn probleem al opgelost. Max: “Ja meneer, dat heb ik ook een keer gehad, dan moet ui het onderste knopje samen met de aan-knop tien seconden ingedrukt houden en voila… En ja.. hij doet het weer..

Een gelukzalig moment glijdt over me heen, wat is dat toch fijn, zoveel persoonlijke aandacht voor de klant en dat alleen maar voor een extra puntje op de toets… (nee, grapje)..

>> Totaal: 25 x bezocht -- Vandaag: 1 x <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *