Huiswerkcontrole

Thomas zit bij mij in de examenklas havo. Al sinds het begin van het nieuwe schooljaar maakt hij consequent zijn huiswerk niet. Elke keer krijgt hij een aantekening (een min) en moet hij zich melden bij de schoolleiding. Straf: een extra studieles of erger, een zaterdagochtend op school zitten.
Vandaag wil ik met de les beginnen. Ik heb het huiswerk niet gecontroleerd. Verschrikt roept Thomas: “U gaat toch wel het huiswerk controleren vandaag?” Thomas, trots als een pauw heeft namelijk zijn huiswerk gemaakt en dat moet iedereen weten ook. Met een brede glimlach laat hij mij zijn schrift zien en wijst mij de opdrachten aan die hij gemaakt heeft.. Helaas.. verkeerd gelezen, verkeerd gemaakt..

>> Totaal: 59 x bezocht -- Vandaag: 1 x <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *