Op tijd

De laatste 15 minuten van mijn les moeten mijn leerlingen lezen, boeken lezen. Er heerst een stilte in mijn lokaal. Dan wordt de deur ruw opengegooid en stapt Artur binnen. Hij begint direct met zich te verontschuldigingen: “Sorry meneer dat ik te laat ben, maar ik had een gesprekje en dat liep uit en er was niemand waar ik mijn briefje moest halen en..” Er valt een stilte, de klas mompelt wat en ik zeg: “Artur, mooi, maar je bent te vroeg, jouw les gaat over vijf minuten beginnen!” Met een glimlach op zijn gezicht verdwijnt Artur weer naar buiten.
Als na vijf minuten ik met de les begin, is Artur nog niet in mijn lokaal.. Na vijf minuten stapt hij binnen; te laat…

>> Totaal: 22 x bezocht -- Vandaag: 1 x <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *