27 gedachten over “31 december 1999

 1. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik natuurlijk zoals altijd in de ren en aan de sloot bij mijn ganzen, zwanen, eenden en waterhoentjes, die het altijd angstig zwaar hebben met het ongeciviliserde vuurwerk dat men meent te moeten afsteken ter onderstreping van inherente onbeschaving. Mijn vriendin betoonde zich op zulke momenten dikwijls weinig invoelend zodat ik menige jaarwisseling in mijn dooie uppie moest doorbrengen en dat zal met het millennium ook wel zo geweest zijn. Zij kan er wat mij betreft tot de volgende eeuwwisseling over gaan nadenken, maar dan wél zonder mij!

 2. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik samen met mijn vrouw (3 maanden na ons huwelijk). We waren uitgenodigd voor een feestje, maar zij voelde zich niet lekker. Wij zijn in slaap gevallen op de bank, en werden wakker van het vuurwerk. De volgende ochtend, de eerste dag van het millennium dus, was duidelijk waarom zij een beetje misselijk was: de zwangerschapstest gaf aan dat zij zwanger was van onze eerste! (Nu 6 jaar oud dus)

 3. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik bij mijn broer en schoonzus. Een jaarwisseling heeft mij nooit kunnen bekoren en dat is voor mij toen niet anders geweest. Er is niets veranderd en de volgende dag stonden we met z’n allen weer in de file. Precies zoals alle andere jaren.

 4. Toen we het jaar 2000 ingingen, zaten we met de hele familie in huisjes ergens midden in het land. Groot feest, compleet met champagne en slingers en toeters!!! Raar gevoel toen het 0.00 was…

 5. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik met een grote groep aan het feest vieren.

 6. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik in Limburg, samen met mijn zusters en zwagers. Een zeldzaamheid! Sinds de dood van onze ouders is het nooit meer voorgekomen dat we met zijn allen samen waren. Ook die dag niet helaas. 1 Zusje moest paraat blijven (stadswacht) voor het geval de milenniumbug de stad zou aanvallen of zoiets en 1 zusje had al andere afspraken. Haar heb ik direkt na 12 uur opgezocht. Ik hou tenslotte van hen allemaal!

 7. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik aan het partyen like it’s 1999.

 8. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik bij vrienden in de kroeg aan het feesten.

 9. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik thuis alleen met mijn moeder. Begin van december was mijn vader overleden en ik had dus niks te vieren.

 10. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik thuis bij mijn moeder. Een relatie van dik 3 jaar was een week of twee eerder uit en voelde me erg verdrietig. Ik had een 100.000 klapper en een lawinepijl afgestoken en om half een lag ik in een leeg huis alleen in bed. Achteraf hoorde ik dat mijn beste vriendin ook al vroeg in bed lag. Haar vriend had het die avond uitgemaakt. Ik denk achteraf dat ik nog een beter oud en nieuw met haar had dan met mijn moeder samen, wat was dat saai…….

 11. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik lekker met familie oud en nieuw vieren. Heb om 2:00 een op mijn pc gekeken en wat denk je? De datum klopte gewoon, 01-01-2000. Millennium-bug, laat me niet lachen.

 12. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik aan het werk op de brandweer kazerne in Vlissingen, drukke nacht gehad, moesten stand by op kazerne zitten.

 13. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik in Aberdeen, stad aan de oostkust van Schotland en een soort tweede thuis van mij. Ik dronk, danste en ging uit mijn dak op een groot feest op Diamond Square, vlakbij Union Street… Compleet met grote DJ’s en vuurwerk en in kilt gehesen ging ik een voor een de meisjes rond om ze een fantastisch millennium te wensen. In Schotland doen ze dat gewoon tong tegen tong. Fantastic first night after all. Forget Sydney Harbour, Never mind the Eiffel Tower. Come tae Diamond Square Aberdeen Scotland !!!

 14. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik lekker thuis (binnen) nieuw jaar vieren met m’n familie.

 15. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik in New York; om 23.45 stonden we met de rug tegen Central Park op 57th street, met uitzicht op de “bal” die op Times Square hangt. Toen besloot de politie dat het kruispunt te druk werd, en werd het schoongeveegd. Om 0.00 uur stonden we dus net om de hoek. Toch was het een enorme ervaring om met miljoenen mensen op Manhattan te staan en gezamenlijk het nieuwe millennium te verwelkomen, Ik voelde me trouwens daar veiliger dan waar dan ook…

 16. Toen we het jaar 2000 ingingen, werd ik 18! (op 1 januari) Hoe mooier kan het?

 17. Toen we het jaar 2000 ingingen, heb ik als gastvrouw in een groot call center gewerkt.

 18. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik bij vrienden thuis. We hadden die avond een hele gezellige avond gehad en ik had veel verschillende alcoholische drankjes door elkaar gedronken. Ik lag om 23.45 met mijn kop in de plee want ik was zo beroerd. Om 00.15 uur hebben ze me van de WC gehaald en mee naar buiten gedragen. Ik rook de kruitdampen nog wel maar heb niets van het vuurwerk gezien. Het heeft tot ongeveer 01.30 uur geduurd voordat mijn braakneigingen weg waren. Toch was dit wel een van de gezelligste oud-en nieuw vieringen die ik heb gehad.

 19. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik op straat hevig aan het drinken.

 20. Toen we het jaar 2000 ingingen, zat ik met paps en mams op de bank 🙂 En daarna echt een super uit de hand gelopen feest gehad met vriendinnen!!! De pasoa etc. zat de volgende morgen op ’t plafond en op de muren en alle vloeren kleefden!! De rest wil je niet weten haha, x

 21. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik bij mn oma, met de hele familie, met allerlei extra hapjes zoals kaviaar.

 22. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik in Boerderij Denissen, Berkel-Enschot

 23. Toen we het jaar 2000 ingingen, was ik bij mijn oom en tante samen met mij moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.