Bont op kleding moet verboden worden

voorargumenten
– het is een luxeproduct en we kunnen dus zonder
– nepbont is niet te onderscheiden van echt
– de dieren worden wreed gedood (‘levend gevild’)

tegenargumenten
– bont is mooi
– bont is warm
– het verschil tussen echt en nep is erg groot
– echt bont gaat lang mee

Bont op kleding moet verboden worden

Laden ... Laden ...

2 reacties op “Bont op kleding moet verboden worden

 1. Tegenargumenten erg slecht, en argumenten voor zijn zo te weerleggen. Luxeproduct wordt alleen geoppert door degenen die het niet kunnen betalen. Dan zou vlees ook een luxeproduct kunnen zijn omdat er zat vleesvervangers zijn. Nepbont is erg makkelijk te onderscheiden van echt bont en de dieren worden niet wreed gedood. Deze dieren worden misschien wel minder wreed gedood dan de dieren die eerst een helse tocht naar het slachthuis moesten afleggen, mbt stress etc.
  De bedenker heeft zich zeker niet goed laten inlezen en informeren!

 2. Stan :
  Ten eerste is vlees iets waar we mee zijn opgegroeid, (evengoed slecht). Bont is slechts een trend waar al die mensen maar al te graag mee willen lopen. Dit wordt er niet met de paplepel in gegooid.

  Productiedieren hebben het allemaal slecht, plus nog al die andere dieren die gehouden worden zonder enige verstand over de welzijn.

  Nepbont en echtbont is nauwelijks te onderscheiden als je goede kwaliteit hebt. Nog nooit nader bekeken dus.

  Dieren worden niet wreed gedood, https://www.youtube.com/watch?v=b03Yf4-LVe8 dit is inderdaad helemaal niet wreed? Behalve dat ze vaak levend gevild worden.

  Het opzettelijk fokken of vangen en erna martelen en doodmeppen of levend van hun vacht te ontdoen is toch echt erger, dit gaat om trends en populariteit en hebzucht.

  En trouwens, we hebben het nu over echt en nepbont, als er nou bij elk topic andere antwoorden of onderwerpen bij worden gehaald zal er nooit iets van terecht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *