vernieuwde versie van de buitenkant

0

 

We hebben het gezicht van ‘Abruzzo, bitter en zoet’ vernieuwd. Denken dat deze versie interessanter is.

Hoe belangrijk de schapen voor de regio zijn geweest en nu nog zijn kun je lezen in de verhalen. Ze wandelen in het boek door veel verhalen.

Het landschap echter, zal de komende jaren laten zien, door de creatieve geest van de bewoners, welke mogelijkheden het te bieden heeft.

Ik maak hele drammerige verhalen als ik voortdurend een opsomming geef van de planten, bloemen, struiken en bomen, geuren, dieren en landschappen die ik zie.

De Abruzzo is echt een regio, als elke  regio in Italie die een zo specifiek, eigen gezicht heeft dat ik alleen maar kan zeggen, kom, ontdek, verwen jezelf, kijk waar je hart sneller gaat kloppen en luister ernaar in welk jaargetijde ook, maar neem de tijd.

Deze zomer nu de vrijheid weer  iets terug komt zie je veel muziek optredens op de pleinen, de opera verschijnt  weer.

Wil je meer weten over een te boeken reis, dan mail je : mieke25@home.nl en stel je vraag.

Ook op internet kun je te kust en te keur gaan, de festiviteiten waar de bewoners al hun energie in kwijt kunnen, komen weer tot leven.

Let ook eens op de prijzen die je in het naseizoen in de Abruzzo betaalt en ga zeker een paar dagen naar l’Aquila om de nieuwe stad te bewonderen, waarvoor zich zoveel mensen dag en nacht hebben uitgesloofd. Wat zal het je rijk en blij maken. Zoveel positief gevoel.

Wij proberen in oktober het boek bij onze vrienden in de Abruzzo te brengen en hopen dat het virus geen roet in ons eten gooit.

Als we terugkomen verschijnt Abruzzo, bitter en zoet op de  Nederlandse markt.  We trompetteren het rond!!!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!