bezoekers aan mijn site

0

De teller van het aantal bezoekers van de site was buiten werking en is deze week weer geactiveerd.

Tot mijn grote vreugde wees de teller woendag 250 bezoekers aan. Dat is een prachtig aantal mensen dat op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Als we de volgende week in de Abruzzo zijn probeer ik op mijn site onze reiservaringen ook weer te geven.

Het eerste boek dat met de DPD verzonden is is in goede conditie aangekomen. ’s Middags verzonden en binnen 24 uur aangekomen op de plaats van bestemming.

De eerste reserveringen voor het signeerweekend liggen ook klaar.

Alles verloopt behoorlijk volgens plan. Nu de koffers inpakken en afreizen, maar eerst vieren we morgen met de kinderen en kleinkinderen dat we 30 jaar getrouwd zijn. Na de corona voor het eerst weer met 15 man aan tafel. Ook dat is bijzonder en dat koesteren we.

Plaats een reactie