in de winkel van Bruna en een presentatie in de bibliotheek op 3 december in Leek

0

.

vr 3 december 2021
03-12-2021

Boekpresentatie Mieke van Delden

Mieke van Delden over haar nieuwe boek ‘Abruzzo, bitter en zoet’

De Abruzzo is de regio ten oosten van Rome en bestaat uit vier grote beschermde natuurparken, waar de wilde beer de wolf gezelschap houdt, waar je op de stille wegen gezelschap krijgt van wilde paarden, muilezels, grote rendierachtige herten, koeien, ezels en natuurlijk veel schapen, die door prachtige Abruzzese honden bewaakt worden.

Het boek is bewust geschreven ook voor de niet-lezer. Als Davis counselor en beelddenksignaleerder volgens Ojemann heeft de geschreven taal altijd de volle aandacht van Mieke. Korte zinnen en de tekst met witte letters op een zachte aardekleurige bladzijde en veel foto’s.

De presentatie is vooral gericht op het beeld. Mooie foto’s worden groot geprojecteerd door Frits en Mieke én ingekleurd met prachtige verhalen.
Tijdens de presentatie zijn de boeken te koop.

 

Plaats een reactie