de presentatie op 3 december gaat niet door, Geen Groepen, Gezond verstand

0

Onze boekpresentatie  is prachtig geworden. Frits heeft mooie foto’s bij elkaar gezocht en mooie filmpjes toegevoegd.

Helaas wachten we op betere tijden om de presentatie te geven. Om het virus de baas te worden moeten we niet elkaar voortdurend wijzen op onze fouten maar moeten we samen de verantwoording dragen. Voor ons geldt, naast de bekende G’s: Geen Groepen en Gezond verstand.

We willen heel graag de stille week naar de Abruzzo en daarvoor moeten we het virus, samen, zoals in Italie, overwinnen, in ieder geval klein maken. SAMEN.

Ik hoop dat we in het voorjaar veel uitnodigingen in het land krijgen om onze presentatie te showen. Heb je het boek gelezen en denk je dat jouw bibliotheek of boekhandel een singeersessie wil of een boekpresentatie, dan komen we heel graag reclame maken voor de Abruzzo. Laat het ons weten.

Over 10 dagen is het Sinterklaas, wil je het boek cadeau geven dan kan dat nog. Onze ervaring is dat het boek binnen 24 uur afgeleverd wordt nadat ik het in het depot afgeleverd heb. De DPD rijdt dag en nacht om te bezorgen, maar niet op zondag en in sommige landen ook niet op zaterdag.

Onder de kerstboom zal het ook een prachtig geschenk zijn. December is een maand waarin we meer dan ooit behoefte hebben om plannen te maken. Wat is er heerlijker dan het lezen van reisverhalen door een onbekend gebied, dat zo dichtbij ligt.

Bel me: 0626 40 6332

mail me: mieke25@home.nl

laat een bericht achter op mijn site: italiaviamaria.nl

reageer op mijn social media berichten

of kom langs: aan de Oldenoert 25, Leek

 

 

Plaats een reactie